Τροποι πληρωμης

Τρόποι πληρωμής στο laskari.gr

1 Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Στο laskari.gr μπορείτε να πληρώσετε με οποιαδήποτε  πιστωτική κάρτα όπως MASTERCARD, VISA, MAESTRO, DINERS, AMERICAN EXPRESS.  Για την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια συναλλαγών, τα οπτικά ΛΑΣΚΑΡΗ συνεργάζονται με την Τράπεζα Alpha Bank. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας με την Τράπεζα Alpha Bank (με την μέθοδο ανακατεύθυνσης/redirect) και τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας δεν γνωστοποιούνται στη LASKARI A.E.

2. Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή τις παραγγελίες σας χωρίς καμιά επιβάρυνση, για παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Πληρώνετε κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στην εταιρία courier (SPEEDEX, ΤΑΧΥΔΕΜΑ) ή στα ΕΛΤΑ.

3. Pay pal

Πληρώνετε με PAYPAL την παραγγελία σας χωρίς καμιά επιβάρυνση.

4.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Κάντε τις πληρωμές σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ID και το όνομα της παραγγελίας σας ως αποδεικτικό πληρωμής. Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας

APLHA BANK : GR72 0140 1220 1220 0232 0003 385

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR4901 1012 1000 0012 1440 31858

Οι καταθέσεις  από διαφορετική τράπεζα μπορεί να καθυστερήσουν να εμφανιστούν  από 1 έως 4 εργάσιμες μέρες. Στέλνοντας μας το καταθετήριο η παραγγελία θα προχωρήσει να ετοιμαστεί άλλα δεν θα αποσταλεί έως ότου τα ποσά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

 

5 Πληρωμή στα καταστήματα μας

Στην περίπτωση που έχετε ζητήσει παραλαβή από τα καταστήματα μας (Ν. ψυχικό, Ν. Ιωνία, Κολωνάκι, Κηφισιά Γλυφάδα) μπορείτε να πληρώσετε στο κατάστημα που σας βολεύει με πιστωτική κάρτα ή με μετρητά.

 

 

 

 

 

 

Πάνω

X