Πολιτική επιστροφών

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημα για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αν απλά αλλάξατε γνώμη μπορούν να γίνουν εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους. Η πολιτική αυτή ΔΕΝ ισχύει για αγορές στα φυσικά καταστήματα!

Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην ίδια τελεία κατάσταση όπως απεστάλησαν από το κατάστημα μας και να επιστρέφονται με όλα τα τα συνοδευτικά έγγραφα και αξεσουάρ (θήκες, πανάκια, κλπ)

Στα οπτικά Λάσκαρη γίνετε λεπτομερής έλεγχος των προϊόντων προτού πακεταριστούν και συσκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκληθούν ζημίες κατά την μεταφορά τους.

Αμέσως μετά την παραλαβή των προϊόντων πρέπει να γίνει λεπτομερής έλεγχος από τον πελάτη ώστε αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα (φθορά στον σκελετό η στους φακούς) να ενημερωθεί το κατάστημα από την πρώτη μέρα είτε τηλεφωνικά στο 2108943110 είτε μέσω email στο info@laskari.gr . Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή λόγω φθοράς.

Επιστροφές σε πολυεστιακούς , σε αστιγματικούς και όλους τους φακούς επαφής μου είναι ειδικές παραγγελίες δεν γίνονται δεκτές.

Στους υπολοίπους φακούς επαφής η επιστροφή μπορεί να γίνει εντός 14 ημερών μόνο εφόσον δεν έχει ανοιχτεί / καταστραφεί η συσκευασία ή έχει κοπεί η ταινία ασφαλείας του προϊόντος.

Στις  παραγγελίες προϊόντων που ειναι εκτός διαθεσιμότητας, και κατόπιν ενημέρωσης του πελάτη για την έλλειψη γίνει η παραγγελία , η επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατή.

Τα έξοδα αποστολής των επιστροφών βαραίνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση που ζητηθεί επιστροφή χρημάτων, τα λεφτά της παραγγελίας θα επιστραφούν από τα Οπτικά Λάσκαρη  εντός 14 ημερών από την αίτηση ακύρωσης, εκτός και αν δεν έχουν σταλεί πίσω ακόμα από τον πελάτη τα προϊόντα της παραγγελίας μαζί με τις αποδείξεις τους. Στον πελάτη θα επιστραφεί όλο το ποσό που πλήρωσε για την παραγγελία του συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών εξόδων που μπορεί να πλήρωσε.

Σε όλες τις περιπτώσεις απαιτείτε πρώτα η επικοινωνία μαζί μας στο 2108943110 η στο info@laskari.gr

Πάνω

X