ΛΑΣΚΑΡΗ …στο χρόνο

Οπτικά Λάσκαρη στον χρόνο

Τα οπτικά ΛΑΣΚΑΡΗ ιδρύθηκαν το 1932 από τον Κωνσταντίνο Λάσκαρη. Το πρώτο του κατάστημα ήταν στα Χαφτία. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη στοά Νικολούδη και το 1953 στεγάστηκε στην οδό Σταδίου (Σταδίου 32).

header-laskari

Ο Κωνσταντίνος Λάσκαρης ήταν ο πρώτος που παρουσίασε ποιοτικά γυαλιά ηλίου στα οποία μάλιστα ήταν ο ίδιος κατασκευαστής. Από το 1967 ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας η δεύτερη γενιά Λάσκαρη (Βασίλειος Λάσκαρης, Νικόλαος Σταματάκης, Ευαγγελία Σταματάκη, Χριστίνα Κάτσου) και το 1969 διεύρυνε τους ορίζοντες της επιχείρησης σε νέους τομείς όπως οι φακοί επαφής και τα βοηθήματα οράσεως.

Από το 1994 έχει πλέον αναλάβει την εταιρεία η 3η γενιά της οικογένειας Λάσκαρη

Τρία χρόνια αργότερα αρχίζουν να γίνονται συνεργασίες με μεγάλους οπτικούς οίκους του εξωτερικού και παράλληλα ανοίγουν νέα καταστήματα, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Από το 1994 έχει πλέον αναλάβει την εταιρεία η 3η γενιά της οικογένειας Λάσκαρη, (Μάριος Λάσκαρης, Μαίρη Λάσκαρη, Ιωάννης Σταματάκης, Κωνσταντίνος Σταματάκης, Δημήτριος Κάτσος) αποτελούμενη από πτυχιούχους οπτικούς και οπτομέτρες, πανεπιστημίων του εξωτερικού και η οποία έχει επιτύχει τον πλήρη εκσυγχρονισμό των καταστημάτων τα οποία σήμερα φτάνουν τα 5.

Πάνω

X